AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak gururlu bir hayat süreceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından kurtulmak arabasını ve toprağının olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kurtulmak büyük bir işin sahibi olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında uçurum kenarından kurtulmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir