AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma düşmemek

Kahve falında uçuruma düşmemek

Kahve falında uçuruma düşmemek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma düşmemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerek ölmek çok kötü günler göreceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının uçurumdan düştüğünü görmek ona mutluluk getireceğine, zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşen birini görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendini uçurumdan düşerken görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, fakir çocukları giydireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir