Kahve falında sevdiğin birini tabutta görmek

Kahve falında sevdiğin birini tabutta görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birini tabutta gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında sevdiğin birini tabutta görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin tabutunu görmek işlerinin baltalanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı tabutta görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanı tabutta görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir