Kahve falında ölmüş insanı tabutta görmek

Kahve falında ölmüş insanı tabutta görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kötü günler yaşayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanı tabutta gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş insanı tabutta görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı tabutta görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın tabutunu görmek üzüntülerin sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Kahve falında atatürkü tabutta görmek yaşamına renk geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini tabutta görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir