AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından meyve yemek

Kahve falında incir ağacından meyve yemek

Kahve falında incir ağacından meyve yemek zor zamanların sona ereceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kazanç kapılarının açılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, huzurlu günlerin biteceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacı yemek başarılarının daim olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında ağacından incir yemek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ortalığın karışacağına yorulur.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir