AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisini çok yıpratacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinle tartışmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartışmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak yaşamının tadını çıkaracağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle tartışmak iç huzurunun yerinde olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla tartışmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir