AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi görememek

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, borcunun kalmayacağına, hayallerinin gerçek olacağına, isteklerine kulak vereceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında evlendiği kişiyi görememek dinde bilginleşeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir