AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında evlendiği kişiyi görememek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek erken evlilik yapacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir