AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek beklentilerin boşa çıkmayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, alım gücünün zayıflamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek sermayenin harcandığına değeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evlendiği kişiyi görememek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini görememek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir