AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında ayaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında ayaklarının kırıldığını görmek gelişim içine gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek hayatının başarılarla dolacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek yeni malların alınacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış ayak görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir