AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış ayak görmek

Kahve falında kırılmış ayak görmek

Kahve falında kırılmış ayak görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırılmış ayak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı kırılan birini görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kırılmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları kırılmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir