AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kimseyi görmek

Kahve falında sevdiği kimseyi görmek

Kahve falında sevdiği kimseyi görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kalp kırıklığı olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kimseyi gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiği kimseyi görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoş kimse görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında ölü kimseyi görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimseden kaçmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir