AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek yeni fırsatlar sunulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kimse tarafından öpülmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimse tarafından öpülmek sorunlarının biteceğine, canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek makamının tehlikeye gireceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayıp kimse görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir