AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kadına sarılmak

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kadına sarılıp ağlamak iyilik bulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadına sarılmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kadına sarılmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir