AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadına sarılmak

Kahve falında ölü kadına sarılmak

Kahve falında ölü kadına sarılmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında ölü kadına sarılmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadına sarılmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, asla harama bulaşmayacağına işarettir.

Kahve falında kadın kadına sarılmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla sarılmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir