AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, örnek insan olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınlara sarılmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadına sarılmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadına sarılmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir kadına sarılmak mevcut konforunun da devam edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir