AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına sarılmak

Kahve falında kadına sarılmak

Kahve falında kadına sarılmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, helal lokma yiyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işarettir.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak büyük bir servete kavuşacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının beline sarılmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadına sarılmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir