AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kadına sarılmak atılan adımların zarar getireceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak gülüp eğleneceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kadına sarılmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadına sarılmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kadına sarılmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, aşama göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir