AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Kahve falında yabancı bir kadına sarılmak bilgiyle donanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak tatsızlıkların sona ereceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı adama sarılmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancıya sarılmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkege sarılmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı biriyle sarılmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkekle sarılmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, heveslerin söneceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir