AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ayak görmek

Kahve falında ıslak ayak görmek

Kahve falında ıslak ayak görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak ayak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında ıslak ayak görmek hayatın kolaylaşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakları ıslak görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak olmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ailesini utandırmayacağına delalettir.

Kahve falında saçları ıslak görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında ıslak tütün görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında ıslak güvercin görmek zararların telafi edileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir