AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kazak görmek

Kahve falında ıslak kazak görmek

Kahve falında ıslak kazak görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kazak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ıslak kazak görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, kimseye borçlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak külot görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında ıslak şemsiye görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerleri ıslak görmek mal mülk sahibi olunacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek çaresiz ve yalnız kalacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında evin içini ıslak görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ıslak mont görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Kahve falında duvarı ıslak görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir