Kahve falında sevdiği erkeği öpmek

Kahve falında sevdiği erkeği öpmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında sevdiği erkeği öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir