Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek

Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek yoksul için zenginliğe, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği erkeği öpmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine öpmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini gözünden öpmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek işlerin günden güne daha da açılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir