AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Kahve falında erkek bebek sevmek öpmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği öpmek yaşamının da düzene gireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin bir erkeği öpmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeği öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin elini öpmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini öpmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir