AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları bağlanmak

Kahve falında ayakları bağlanmak

Kahve falında ayakları bağlanmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yeni işlerin geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları bağlanmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek böyle işlere kalkışacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek hayırlı günlerin geleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları bağlanmak moralin bozulacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından bağlanmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir