AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları bağlı olmak

Kahve falında ayakları bağlı olmak

Kahve falında ayakları bağlı olmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından bağlanmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı bağlanmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakları bağlanmak bazı başka desteklere kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir