AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli ayağı bağlanmak

Kahve falında eli ayağı bağlanmak

Kahve falında eli ayağı bağlanmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları bağlı olmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağından bağlanmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı bağlanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir