AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bolluğa kavuşacağına, parasının ve malının artacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağlı güvercin görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına inanılır.

Kahve falında ayağı bağlanmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak onların kıymetini bileceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, beklenmedik kapıların açılmasına tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir