AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, anne duasının açılacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek yaşama hevesinden olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında din adamıyla evlenmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında evlendiği adamı görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kesesinin dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir