AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın annesini gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek hırsızlık yapacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın nişanlandığını görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, şansın önünün kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı ağlarken görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğiniz adamı görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir