AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, elindekileri de yitireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, geçmişini arkada bırakacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamı uyurken görmek acı tecrübeler edineceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeği uyurken görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı uyurken görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini yatakta uyurken görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir