AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses duymak

Kahve falında ses duymak

Kahve falında ses duymak ömrünün de uzun olacağına, alanında marka bir isim olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Kahve falında ses duymak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında çocuğunun sesini duymak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öküz sesi duymak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilise çan sesi duymak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında ıslık sesi duymak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede ezan sesi duymak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir