AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslık sesi duymak

Kahve falında ıslık sesi duymak

Kahve falında ıslık sesi duymak ileri gideceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zenginliğe sahip olunacağına, maddi zararını karşılayacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, bir beladan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıslık sesi duymak gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında ıslık sesi duymak malından ve parasından kaybedeceğine, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir anda yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ıslık çalmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Kahve falında ıslık çaldığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında ıslık çalan birini görmek yalnız kalmak isteyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur sesi duymak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Kahve falında süpürge sesi duymak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak malvarlığının artacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir