AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi sesi duymak

Kahve falında yavru kedi sesi duymak

Kahve falında yavru kedi sesi duymak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Kahve falında yavru kedi sesi duymak çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında kedi sesi duymak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabede ezan sesi duymak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında çığlık sesi duymak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında bebek sesi duymak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının sesini duymak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulur.

Kahve falında yakının sesini duymak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir