AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede sertlik görmek

Kahve falında memede sertlik görmek

Kahve falında memede sertlik görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında memede sertlik gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında memede sertlik görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday serdiğini görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sert yatak görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sert hamur yoğurmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sert hamur görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir