AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert et yemek

Kahve falında sert et yemek

Kahve falında sert et yemek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sert et yemek gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında sert et yemek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sert ekmek yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında sert bir şey yemek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında seccade serdiğini görmek gözünün yaşını sileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında sert rüzgar görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sert konuşmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir