AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert bir şey yemek

Kahve falında sert bir şey yemek

Kahve falında sert bir şey yemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, rütbesinin artacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sert bir şey yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında sert bir şey yemek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, malının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sert et yemek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Kahve falında sert ekmek yemek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında sert ekmek görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında sertlik görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, duraklama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sert yatak görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir