AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert yatak görmek

Kahve falında sert yatak görmek

Kahve falında sert yatak görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, helal rızka sahip olunacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında sert yatak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında sert yatak görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sert ekmek görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seccade serdiğini görmek varlık içinde yaşayacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işarettir.

Kahve falında sert rüzgar görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday serdiğini görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir