AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday serdiğini görmek

Kahve falında buğday serdiğini görmek

Kahve falında buğday serdiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, işine dört elle sarılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday serdiğini gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Kahve falında buğday serdiğini görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında sert bakmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Kahve falında sert rüzgar görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında memede sertlik görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sert hamur görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak yeni bir ortaklık kurulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir