AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert ekmek görmek

Kahve falında sert ekmek görmek

Kahve falında sert ekmek görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında sert ekmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Kahve falında sert ekmek yemek kafa dağıtacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sert ekmek görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet eder.

Kahve falında sert yatak görmek başarılı bir kişi olunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert kıl görmek kazancında artış olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında sert rüzgar görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sert yumruk atamamak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir