AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert rüzgar görmek

Kahve falında sert rüzgar görmek

Kahve falında sert rüzgar görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert rüzgar gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında sert rüzgar görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sert yumruk atamamak düşünceli ve dalgın olacağına, her şeyin ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında sertlik görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sert hamur yoğurmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sert yatak görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında sert konuşmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sert bir şey yemek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sert bakmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir