Kahve falında ölü serçe görmek

Kahve falında ölü serçe görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü serçe gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında serçe ölüsü görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Kahve falında ölü serçe görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek serçe görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında serçe yemek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, büyük miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe kuşu beslemek tatsızlıkların aşılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçenin ısırdığını görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında büyük serçe görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir