AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçelere ekmek vermek

Kahve falında serçelere ekmek vermek

Kahve falında serçelere ekmek vermek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hastaysa şifa bulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçelere ekmek vermek gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında serçeye ekmek vermek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçelere ekmek vermek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında serçe yemek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak sağlıklı ve zinde olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü serçe kuşu görmek rızkının genişleyeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe ve güvercin görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde serçe görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir