AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe ve güvercin görmek

Kahve falında serçe ve güvercin görmek

Kahve falında serçe ve güvercin görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında serçe ve güvercin gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında serçe ve güvercin görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Kahve falında eve serçe girdiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında serçe eti görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında avucunda serçe görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağı görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir