AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe beslediğini görmek

Kahve falında serçe beslediğini görmek

Kahve falında serçe beslediğini görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, dinden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında serçe beslediğini gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında serçe kuşu beslemek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında serçe beslediğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçamayan serçe görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe pisliği görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında serçe kuşuyla konuşmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir