AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek avlamak

Kahve falında ördek avlamak

Kahve falında ördek avlamak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ördek avlamak gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yabani ördek avlamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında ördek avlamak büyük sıkıntıları olmayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında denizde ördek avlamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek avlamak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi avlamak maddi açıdan çok zorlanılacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan avlamak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında kartal avlamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ keçisi avlamak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir