AnaSayfa / Genel / Kahve falında karatavuk avlamak

Kahve falında karatavuk avlamak

Kahve falında karatavuk avlamak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalettir.

Kahve falında karatavuk avlamak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında karatavuk avlamak birçok engelin aşılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Kahve falında ölü karatavuk görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karatavuk kuşu görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık avlamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan avlamak para yatıracağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında fil avlamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir