AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki avlamak

Kahve falında tilki avlamak

Kahve falında tilki avlamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tilki avlamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tilki avlamak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki ini görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tilki görmek işlerinin kolaylaşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında tilkiye ekmek vermek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tilki taşlamak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kurt tilki görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tilki görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir