AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz avlamak

Kahve falında kaz avlamak

Kahve falında kaz avlamak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz avlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında kaz avlamak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendini bunu başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaz avlamak karşılıksız bırakmayacağına, problemleri teker teker çözeceğine işaret eder.

Kahve falında keklik avlamak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elle balık avlamak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında oltayla balık avlamak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığı avlamak ondan şifa göreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında geyik avladığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede balık avlamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir