AnaSayfa / Genel / Kahve falında şerbetsiz baklava görmek

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, içinin de rahat edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında şerbetsiz baklava gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak şerbet içmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm şerbeti içmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül şerbeti görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında şerbet dağıtmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Kahve falında şerbet satmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir